www.younghive.se
Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Vi använder olika säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga informations säkerhet och konfidentialitet. Du värdesätter din integritet, och vi respekterar det. När du handlar hos oss måste vi samla en viss mängd information om dig för att göra shopping enklare för dig och för oss. Vi tror att du har rätt att veta hur vi använder den informationen och hur vi håller den säker. Så vi har svarat på de vanliga frågorna nedan. För frågor eller oro, vänligen maila oss när som helst.

1. Vilken information samlar vi in?

När du beställer från vår hemsida behöver vi veta information som ditt namn, kön, e-postadress, postadress, faktureringsadress, telefonnummer, kreditkortsnummer (inget lösenord), transaktions-ID etc. Vi kan behandla och fylla din beställning och kontakta dig om vi har några frågor. Du kan också skapa ett konto hos oss genom att ge liknande information. Eller du kan ge preferenser som produkter du kanske är intresserade av. I båda fallen använder vi informationen för att göra din shopping effektivare och bättre betjäna dina intressen. När du besöker vår hemsida samlar vi automatiskt information om klickströmmar som adressen till webbplatsen som du kom ifrån innan du besöker vår webbplats, vilka sidor du besöker på vår webbplats, vilken webbläsare du brukade se vår webbplats och eventuella sökord du kan har gått in på vår sida.

Dessa uppgifter är anonyma, vi kan inte identifiera dig personligen, såvida du inte identifierar dig själv, till exempel genom att köpa eller skapa ett konto. Då och då kan vi göra undersökningar, springa tävlingar eller andra kampanjer. Om du väljer att delta i en av våra undersökningar eller tävlingar, kommer vi förmodligen att begära några personliga uppgifter, såsom dina vanor, e-postadress och annan information så att vi kan köra kampanjen och meddela vinnare. När du skickar oss en förfrågan, till exempel vår kundservice, eller fråga om karriärmöjligheter eller delta i en Investor Relations-presentation, kan vi fråga dig att identifiera dig själv med namn eller e-postadress för att skicka ett svar, om lämpligt.

2. Hur använder vi informationen?

När du beställer på vår hemsida använder vi din information för att bearbeta och fylla din beställning. Vi kan skicka ett e-mail för att bekräfta eller uppdatera dig på din beställning. Vi kan också behöva kontakta dig via e-post eller telefon om vi har några frågor om din beställning. När du beställer, skapar ett konto, genomför en undersökning eller deltar i en tävling eller en kampanj på vår hemsida, använder vi informationen för att skicka e-post eller vanligt mail till dig om våra produkter, tjänster eller andra tävlingar och kampanjer du kanske vara intresserad av, om du inte anger att du inte vill ta emot sådant mail.

Vi kan också använda informationen för att anpassa din shoppingupplevelse genom att använda dina produktintressen, köpmönster och inköp av information för att rekommendera andra produkter, tjänster eller kampanjer som vi tror kan intressera dig, inklusive andra företag. Vi kan också meddela dig om ändringar på webbplatsen. Vi upprätthåller den information du tillhandahåller tillsammans med en registrering av dina inköp i en databas. För att bäst kunna tjäna dig kan vi kombinera den här informationen med data som är allmänt tillgängliga och data som vi samlar in i våra egna butiker, i våra marknadsföringshändelser eller mottar från andra affärspartners och / eller ansedda källor vars policy uppfyller direkt marknadsföringsföreningens integritet standarder. Vi kan också, från tid till annan, granska dina uppgifter och information från andra kunder för att hjälpa oss att analysera trender, inköpsmönster och preferenser och demografi.

3. Delar vi din information med tredje part?

Vi delar din information med våra pålitliga tredjepartsleverantörer som hanterar vår hemsida. Dessa tredje parter tillhandahåller specifika tjänster och administrerar aktiviteter som erbjuds på vår hemsida. till exempel kundservice och kreditkortsbehandling. Dessa tredje parter är inte behöriga att diskutera, avslöja eller använda någon av dina personuppgifter utom för att tillhandahålla sådana tjänster. Ibland kan vi också använda tredje part för att hjälpa oss att samla in och sammanställa webbplatsens gäst- och kundinformation. Vi kan dela den här aggregerade, icke-personligt identifierbar informationen (t.ex. ålder, klickflödesbesök och produktinteresser) med befintliga och potentiella affärspartners och annonsörer. Ingen av de aggregerade uppgifterna innehåller någon information som identifierar dig individuellt. Vi kan också dela med dig av dina personliga uppgifter med omsorgsfullt visade affärspartners för att erbjuda dig produkter och tjänster som vi tror kan intressera dig.

tillbaka